Lasses Däck och Service Lövestad

Nu under ett par veckor här på bloggen så har det varit en hel del av er läsare som har efterfrågat att jag ska skriva lite om vart man ska vända sig ifall man befinner sig i Tomelilla, Sjöbo eller Ystad med omnejd och söker en kompetent och engagerad bilverkstad. Som dem flesta av er redan vet om så skriver jag ju faktiskt inte så himla mycket om mina bilar här på bloggen, utan det handlar ju mest om båt och resor.

Hur som helst så nämnde jag ju dock i ett annat inlägg att jag hade hittat just en riktigt bra bilverkstad och eftersom att många av er faktiskt läser min blogg på grund av att jag bor i närheten av just de ovannämnda områdena så tänkte jag helt enkelt att jag skulle ta och dela med mig av just detta lite snabbt i det här inlägget idag. Det företaget som jag skulle vilja uppmärksamma till alla er som nu alltså då är intresserade av att finna en bra bilverkstad i bland annat Sjöbo, Tomelilla eller Ystad med omnejd ska helt klart vända er till Lasses Däck och Service Lövestad. Det är alltså dit som jag själv vänder mig då jag behöver någon form av hjälp med mina bilar och jag har alltid varit lika nöjd varje gång som jag har gjort det. Därför så känner jag mig säker på att ni också skulle ha samma upplevelse hos Lasses Däck och Service Lövestad. Hur som helst så ska jag alltså nu försöka att hålla det här så kort och koncist som möjligt, men jag hoppas ändå att detta tips kommer att kunna komma till användning för en del av er som just befinner er här omkring. De är superduktiga när det kommer till det som de gör och jag tycker absolut att det är värt för er att kika vidare på det!