Perssons Div. Service

Hej på er och välkommen in till bloggen och till de inlägg jag skriver till er idag. Det här blir det första i ordningen och för ett tag sen berättade jag för er om ett företag som heter Perssons Div. Service. Söker man en bilverkstad i Värnamo med omnejd rekommenderar jag detta ställe. Det har kommit en hel del kommentarer ser jag, om just den här firman, med önskemål ifrån er att jag skulle berätta lite mer om detta företag. Och det gör jag så gärna för det är väldigt bra att vi kan hjälpa varandra att hitta bra företag som kan vara till god hjälp för många. Snart ska jag ta färjan till Danmark och sedan ska jag bila i Europa. Jag ser fram emot denna spännande resa med både färja och bil. Jag behöver givetvis se till att min bil är i ett bra skick innan avfärd. Jag har servat bilen där flera gånger tidigare, och i lagom tid inför avfärd kommer bilen få sig en genomgång igen. Det ska bli så roligt att få åka iväg med färja och bil på resa igenom Europa! 

 

Jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med hjälpen som jag har fått ifrån Perssons Div. Service och det är väldigt bra att den här bilverkstaden kan hjälpa till med så många olika saker. Det mesta inom service eller reparationer går det att få hjälp med och de klarar av att laga och serva de allra flesta modeller och märken. Vet ni vad? De har ett så stort och varierat utbud av tjänster så det blir lite svårt att ta upp allting här i bloggen. Jag är verkligen nöjd med denna bilverkstad i Värnamo, och det är jag säker på att ni också kommer att bli om ni väljer att lämna er bil dit också.